Siirry sisältöön

Peleistä

Tässä etänä pelattavat lauantain pelit lyhykäisyydessään. Jos sinulle herää näistä kysymyksiä, voit laittaa meille viestiä rolli.pelit (at) gmail.com! Nimistään huolimatta kaikki pelit pelataan suomeksi. Joitakin skenaarioita on muutettu alkuperäisistä varsin vapaalla kädellä.

Osallistumiseen tarviset toimivan internet-yhteyden. Beautiful Dreamer vaatii videolinkin, muut voidaan pelata myös pelkällä ääniyhteydellä.

Beautiful Dreamer
A dying mother travels at a speed close to the speed of light in an attempt to deceive time and death. All to get the change to see her daughter grow up.
Peli äidin ja tyttären elämän aikana muuttuvista suhteista turboahdettuna noin 1,5 tuntiin.

Kesto: 1,5-2 tuntia
Pelaajia: 2
Pelinjohtaja: Viivi
Kirjoittaja(t): Niklas Disefalk

So Mom I Made This Sex Tape Killed A Person
Tytär on tappanut miehen. Asiasta täytyy keskustella perheen naisten kesken. Peli kertoo draaman keinoin sukupolvien välisestä kuilusta ja erilaisista katsantokannoista.
Peli voidaan pelata myös alkuperäisellä seksivideo-skenaariolla, mikäli pelaajat niin haluavat.

Kesto: n. 40 minuuttia
Pelaajia: 3-5
Pelinjohtaja: Virva/Nessu
Kirjoittaja(t): Susanne Vejdemo

But You Didn't Say No
Katsaus elämän eri tilanteisiin, joissa et kieltäytynyt, vaikka olisi ehkä pitänyt. Skenaariot ovat puhdasta fantasiaa, yhtymäkohdat todelliseen elämään ovat puhdasta sattumaa.
Kesto: noin 1,5 tuntia
Pelaajia: 4 tai 8
Pelinjohtaja: Emmi
Kirjoittaja(t): Jasmin Räbsamen, Verena Lade ja Laura Wood

Vapaamuotoisia puhepelejä
Hyvä/harmi
Ensimmäinen aloittaa “hyvä että A”, johon toinen vastaa “harmi että B” johon taas vastataan “no mutta hyvä että C”, jatketaan kunnes jaksaminen loppuu
Supermestari
Yksi pelaajista julistautuu/määrätään jonkin alan superosaajaksi (esim. koodaus, munkkilatina, tekoälyjen värinäkö, ihan mitä vaan). Muut haastattelevat, osa tukee supermestaria, osa taas kyseenalaistaa
Illuminati
Annetaan tyypille 2 näennäisen erilaista asiaa, joiden välille täytyy luoda salaliittoyhteys, koska illuminati
Ja sanonpa vielä
Pelaajan on kehitettävä annetusta aiheesta (lattialistojen värivalikoima, pilvien tiheys, koiranpennut) raivokas avautuminen, joka aloitetaan “Ja sanonpa vielä että”
Jolene
Yksi pelaajista on Jolene. Muiden pelaajien täytyy vuorollaan selittää, miksi Jolenen ei tulisi viedä juuri heidän miestään. Kun kaikki ovat saaneet sanoa asiansa, Jolene päättää kenet vie. Yksin jääneestä tulee seuraavan kierroksen Jolene.
Vaihtoehtoisessa versiossa Jolene vie vuorotellen pelaajien miehet, kunnes vain yksi on jäljellä. Sen jälkeen Jolene poistuu.