Siirry sisältöön

Järjestäjistä

OIEI eli Oulun Interaktiiviset Eläytyjät ry on Oulun seudulla toimiva, vuonna 1996 perustettu, Oulun kaupungin tukema nuorisojärjestö. OIEI keskittyy tarjoamaan jäsenilleen liveroolipelejä ja larppaamiseen liittyvää toimintaa. OIEI on avoin kaikille ihmisille ja ideoille.

Rovaniemen liveroolipelaajat ry on rovaniemeläinen liveroolipelijärjestö, jonka toiminnan tarkoituksena on tukea liveroolipelitoimintaa Rovaniemellä ja ympäyryskunnissa. Tätä suoritetaan pääasiassa järjestämällä larppeja itse. Niiden sivussa järjestetään myös muuta oheistoimintaa, sekä käydään muilla paikkakunnilla larppaamassa.

Sekä Oiei että Rolli ovat sitoutuneet toiminnassaan edistämään turvallisempaa ja monimuotoisempaa larppauskulttuuria. Tätä varten käytössä ovat inklusiivisempaa ja turvallisempaa larppausta -materiaalipaketit (https://turvallisempaa.wordpress.com/). Kaikki Rollin ja Oiein tapahtumat ovat häirintävapaita vyöhykkeitä.

Emmi, Viivi ja Virva ovat toimineet larppauksen parissa yhteensä jo 64 vuotta, eli kokemusta löytyy! Viivi Oiein pelivastaavana on tässäkin tapahtumassa päävastuussa peleistä ja niiden järjestelyistä. Virva ja Emmi Rovaniemen aktiiveina vastaavat logistiikkaan ja käytännön kysymyksiin. Me kaikki häärimme kuitenkin saman sähköpostiosoitteen takana, rolli.pelit (at) gmail.com, joten voit nakata viestiä sinne, oli asiasi mikä tahansa! Valkkaamme meistä tietävimmän sitten vastaamaan.