Siirry sisältöön

Käytännöstä

Tapahtuma alkaa perjantaina noin kello 18 ja päättyy sunnuntaina klo 15. Nämä aikataulut voivat vielä hieman elää, mutta tiedotamme muutoksista myöhemmin.

Minipeliviikonloppu järjestetään Rovaniemen kaupungin leirikeskus Leirikarissa. Kyseessä on moderni leirikeskus, josta löytyy kaikki modernit mukavuudet ja sänkypaikkoja 70 hengelle. Leirikari rakentuu kolmesta eri rakennuksesta: kaksikerroksinen päärakennus, yksikerroksinen pienempi alarakennus sekä erillinen sauna. Näitä kaikkia tullaan minipeliviikonlopun aikana hyödyntämään.

Sekä päärakennuksella että alarakennuksella on keittiö, jotka ovat molemmat käytössä koko viikonlopun ajan. Koska tiedämme että Rovaniemelle kulkeminen on jo itsessään melkoinen rahallinen haaste, pyrimme pitämään osallistumismaksun minimissä. Tämän takia emme tarjoile viikonlopun aikana ruokaa, vaan annamme käyttöönne keittiöt. Niissä on uunit, mikroaaltouunit, hellat, jääkaapit sekä ainakin yksi arkkupakastin.

Sänkypaikat rakentuvat kerrossängyistä, joissa on valmiiksi patja, peitto ja tyyny. Tuothan siis omat lakanasi tai makuupussisi mukanasi.

Luonnollisesti myös sauna tulee lämpiämään viikonlopun aikana, joten peseytymisvälineet on hyvä ottaa mukaan. Jos saunominen ei kiinnosta, päärakennukselta löytyy yhden henkilön suihkuja, jotka ovat vapaasti käytettävissä.

Tulemme järjestämään viikonlopun ajaksi hiljaisempia tiloja. Makuusaleissa on kuitenkin kaikissa vähintään 2 kerrossänkyä, eli yksityisiä nukkumatiloja emme valitettavasti voi luvata. Jos kaipaat erityisjärjestelyjä, ota yhteyttä niin selvitellään!

Koska järestävät tahot ovat nuorisojärjestöjä, on tämä täysin alkoholiton tapahtuma. Emme tule suvaitsemaan tapahtumapaikalla mitään tupakkaa kovempaa huumetta, emmekä sen vaikutuksen alaisena olevia henkilöitä. Jos et voi larpata ilman känniä, tämä ei ole sinua varten.