Siirry sisältöön

Herätys talviunesta

Noni, terve!

Viime kerrasta onkin jo aikaa. Maailmanlaajuinen pandemiahan se söi viime vuoden minipeliviikonlopunkin, ja Rollinkin tapahtumat vaipuivat horrokseen. Maailman tapaan ei Rollinkaan yhteydessä tapahtunut mitään vuonna 2020. Nyt kuitenkin aletaan heräillä vuoteen 2021.

Minipeliviikonloppua ei olla järjestämässä tänäkään vuonna, mutta jotain kuitenkin haluttais vähän tehdä, joten päätettiin mekin kokeilla tätä etälarppaamisen ihmettä näinä hienoina aikoina! Näin siis tervetuloa pohjoiseen etäpelipäivään lauantaina 20.3.2021.

Tapahtuma järjestetään OIEI:n karanteeni -discordissa. Jos et siellä jo ole, saat kutsulinkin tapahtumaan myöhemmin. Lisätietoa löytyy etäpelipäivä-välilehdeltä. Lisätietoja voi perinteitä kunnioittaen kysellä sähköpostitse rolli.pelit (at) gmail.com.