Siirry sisältöön

Minipeliviikonloppu 2

Vuosi 2019 meni hieman hiljaiselon puolelle, mutta joskus lepokin on tarpeen.

Vuosi 2020 ei ole enää kaukana ja suunnitelmat sinne alkavatkin jo hahmottua. Ekana tietenkin uudelleen tuleva suurta suosiota nauttinut Minipeliviikonloppu! Saimme onneksemme varattua Leirikarin taas maaliskuussa larppaajien käyttöön, ja nyt on aika laittaa sen suhteen pyörät tosiaan pyörimään. Tarkoitus on taas tarjoilla minipelejä, mekaniikkakokeiluja, skenaarioita, mitä vaan hauskaa keksitäänkin, toki hyvän seuran ja lautapelien lisäksi. Ollaan järjestäjäporukalla kaivettu netistä jo omiakin ehdotelmiamme, että jos kiinnostais pelin pito mutta ei ole mitä pitää, kannattaa olla meihin yhteydessä! Voi olla, että löydetään jotain just sulle sopivaa settiä tarjolle.

Lisätietoa minipeliviikonlopusta tulee sekä minipeliviikonloppu-välilehdelle että meidän FB-eventtiin, kannattaa pistää ne seurantaan!