Siirry sisältöön

Sopiiko pelisi minipeliviikonloppuun?

Pelinjohtajien ilmoittautuminen minipeliviikonloppu 2:een on nyt auki! Ilmoittautumiseen linkki löytyy ylhäältä täältä.

Oisko sulla jonkinlainen peli-idea, mutta et ole varma, sopiiko peli tähän tapahtumaan? Turhia ei kannata huolehtia, varsin varmasti se sopii! Tässä vähän tarkempaa infoa siitä, mitä tapahtuma on vailla:

1) sopiva pelin pituus on noin 4 tuntia. Emme toki katso karsaasti, jos pelisi kestääkin vain 2 tai venyy 6 tuntiin, mutta tarkoituksena on mahdollistaa laaja skaala erilaisia pelejä ja mekaniikoita kokeiluun, emmekä tohdi luovuttaa tilaa yhden porukan käyttöön aivan koko viikonlopun ajaksi. Toki pelit elävät, ja siksi pyydämmekin ilmoittautumiseen ehdottoman takarajan pelin kestolle - milloin järjestäjän passaa tulla lopettamaan peli kesken, mikäli se ei luonnostaan sinne asti ole päässyt.
2) odotamme tapahtumaan noin 30 tulijaa, joten sopiva pelaajamäärä on n.5-15 henkeä.
3) teemallisesti emme ole rajoittuneita, meille sopivat kaikenlaiset pelit. Toki helpoiten leirikeskusmiljööseen istuvat helposti toteutettavat yhden huoneen pelit, mutta mikään ei estä ottamasta käyttöön myös ulkotilaa tai useampia eri huoneita. Myös ulkotilat ovat hyödynnettävissä - Leirikari sijaitsee hyvän matkaa kaupungista, joten hiljaista talvista metsää on riittävästi joka suuntaan!
vaikka kovasti koetamme rummuttaa uuden ja mielenkiintoisen puolesta, ovat meille tervetulleet myös perinteisemmät pelit ja skenaariot. Jos epäilyttää, laita viestiä niin selvitetään tarkemmin!
4) pohjoisessa larppaaville tutuin sääntöjärjestelmä on Oiein NoRules , joten jos pelisi toimii näillä säännöillä, hyvä! Tietenkään ei ole väärin käyttää toisenlaista sääntöjärjestelmää, jos sellainen peliin liittyen löytyy.
5) pelipaikalla on käytettävissä kaikki modernin leirikeskuksen fasiliteetit, ja jos jonkinmoista proppia löytyy lainattavaksi myös Rollin tai Oiein varastosta. Toki helpoimmalla pääsee, kun jokainen pelinjohtaja tuo omaan peliinsä tarvittavat tarvikkeet mukanaan, mutta se ei ole kynnyskysymys. Pelin vaatimat propit onnistutaan siis varmasti haalimaan kasaan, jos nyt ei ihan galakseja tai suuria muinaisia tarvitse makuusaleihin rakennella.
6) meille ei tarvitse toimittaa kaikkea pelimateriaalia, eikä sen tarvitse olla valmis nyt heti. Meille riittää hyvin lyhyt mainosteksti sekä ilmoittautumislomakkeella kysytyt tiedot. Maaliskuuhun on vielä hyvin aikaa, vielä ehtii tehdä kokonaan uuttakin!

Jos kaiken tämän jälkeenkin tuntuu siltä, ettei sinulta löydy sopivaa materiaalia, ei hätää. Olemme kalunneet internetin nurkkia ja raapineet sieltä silmään osuneet jutut esille. Niitä esitellään tarkemmin “Pohjoinen minipeliviikonloppu 2”-otsikon alla, käy silmäilemässä josko jokin valmiista optioistamme puhuttelee niin, että haluaisit sen minipeliviikonlopussa pitää!